HUISREGELS


Om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren, voor zowel u als klant, als mezelf, heeft Healthy Care enkele huisregels opgesteld.

Wanneer u een afspraak maakt bij Healthy Care gaat u automatisch akkoord met de regels.

 
Het maken van een afspraak


Om lange wachttijden te vermijden, vraag ik om uw afspraken tijdig in te plannen.

Aangezien ik tijdens de behandeling de telefoon niet kan beantwoorden verzoek ik u, voor het maken van een afspraak, mijn online agenda te raadplegen, een email te sturen via de contactpagina of een boodschap in te spreken op de voicemail. Ik beantwoord deze zo snel ik kan.

Vergeet in alle gevallen niet uw persoonlijke gegevens achter te laten.
(naam, voornaam en gsm nummer'.

 

Uw afspraak


Wees op tijd.

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak.

Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.


Consult PS. Food & Lifestyle


De consulten bij PS. Food & Lifestyle zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak (zie voorwaarden verhindering of annulering van de afspraak) wordt er € 20 reserveringskosten in rekening gebracht.
Consulten PS. Food & Lifestyle zijn inbegrepen bij aankoop van min. 3 dozen.  Bij het niet correct volgen van het afslankprogramma, ben ik genoodzaakt deze aan te rekenen.

Sessie E-Fit


Een annulering of verplaatsing van een E-Fit sessie kan kosteloos gebeuren tot 24u voor aanvang van je sessie. Indien dit niet gebeurt, wordt de beurt aangerekend….
We begrijpen natuurlijk dat iedereen eens een onverwachte, dringende situatie heeft. Daarom geven we jou 1 joker per 10 beurten!

 

De betaling


Betalingen gebeuren na afloop van de behandeling, volgens de mogelijkheden die het salon aanbiedt (bancontact, cash of mobiel) .

Producten worden pas meegegeven indien het volledige bedrag betaald is.


Parkeermogelijkheden

Parkeerplaats is voorzien aan het salon.


Privacy


Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Healthy Care en worden niet verstrekt aan derden.